Namáháné vlasy lakem, žehličkou, fénem, kulmou atd..

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Anonym
Namáháné vlasy lakem, žehličkou, fénem, kulmou atd..

Už rok si téměř každý den žehlím klasy, někdy je i lakuji, a když si je myji tak je pak vysouším fénem .. celkem je mi jich líto, protože ještě k tomu závodně tancuji tzn. stahování vlasů do pevných culíků gelování atd. Tak jsem se vás chtěla zeptat co byste mi doporučili na takovéto namáhané vlasy za přípravky ( šampon, kondycioner... ) , protože si myslím, že nejen já mám takové to problémy s mými vlasy . Ne že by byly zníčené to zatím ne, ale více vypadávají, mastí se taky častěji než předtím a mívám hodně rychle roztřepené konečky.. Budu ráda za každičkou radu :) Děkuji moc :geek:

Anonym

Také mám ten stejný problém,všichni mi říkají že mám přestat žehlit vlasy,ale bez žehličky to nejde ,zkus používat masky,a přípravky na vlasy před žehlením,nebo na rovné vlasy a taky na vysoušené konečky,nebo bež ke kadeřnicic at ti vlasy zregeneruje něni to mco levná záležitost,ale vlasy ti oživý a nejsou tak zničené ,mě to hodně pomohlo ;)

Sahi
Offline
Na fóru od: 17.05.2009

Mě pomáhají masky s olivovým olejem.např. od Avonu

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jj. není nad oliv. olej.ale přesně ten origoš. ikdyž v ruzných přípravcích také je obsažen ..ale není tak mastny a tak přírodní jako pravy oliv. olej!!

Lucie Vránová
Obrázek uživatele Lucie Vránová
Offline
Na fóru od: 28.05.2011

Hlavně mladé holky to podle mě přehánějí. Dívala jsem se na jednom blogu o žehličkách na vlasy na výsledky ankety. Otázka zněla, kolikrát týdně si žehlíte vlasy. Jako docela humáč.

Sedmkrát (25%, 16 Hlasy)
Pětkrát (19%, 12 Hlasy)

Tu statistiku jsem četla na blogu http://zehlickynavlasy.net/

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj, určitě seženete v drogeriich přípravky na vlasy před žehlenim je to ve spreji,je z čeho vybirat a nebo použivejte masky na vlasy vyživujici neob na polamané vlasy!!

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

používej regenerační masky a pod žehlení dávej ochranný sprej, třeba hot straight studio od lorealu, který vlasy i pomáhá narovnávat, protože reaguje na teplo.

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

před žehlením nebo kulmováním rozhodně použij speciální sprej pro tepelnou úpravu. velký rozdíl v nich nevidím, fungují dobře myslím všechny a vlasy jsou po nich lesklé a vypadají zdravě, já nám dobré zkušenosti s MATRIXEM  a WELLOU,

Anonym

Ahoj, ty jim teda dáváš zabrat. V tomhle případě bych se starala a fakt jim věnovala péči. Vyměň žehličku za žehlící hřeben nebo kartáč,když už chceš mít rovné vlasy. Funguje na nižších teplotách , takže vlasy tolik neničí. Určitě před použitím kulmy použij ochranný sprej na vlasy,protože bez něj za chvíli budeš mít ty vlasy nenávratně poškozené . Každopádně to chce i masky. Já používám arganový olej a občas masku z kvalitního olivového oleje. Vlasy mám pak úplně luxusní.lesklé a vypadají opravdu zdravě.

Market87
Obrázek uživatele Market87
Offline
Na fóru od: 03.02.2015

Beru kolagen a je to o poznani lepsi!