Vypadávání vlasů

2 příspěvky / 0 new
Poslední
slunicko2008
Offline
Na fóru od: 05.12.2008
Vypadávání vlasů

jeste minuly rok jsem mnela krasne huste vlnite vlasy,a tento rok asi v Březnu mi začali strasne vypadavat vlasy,vzdycky kdyz se cesu mam jich plny hreben,pritom si je umyvam docela casto,a ne zrovna nejlevnejsimy sampony.Je to vazne hrozne,radsi nosim cepici na hlave,jak se za ty sve vlasy stydim.Prosim poradte mi,co mam udelat,aby byli zase me vlasy jako driv. :?:
Slunicko,20let.

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Ahojky Sluníčko :) . Možná je to blbej dotaz, ale nebyla nebo nejsi těhotná? Při těhotenství a po hodně padají vlasy a může se stát, že s velmi bohatých vlnitých vlasů máš řídké lámavé rovné vlasy. Pokud ne, tak bych ti poradila, zajít si do velmi kvalitního kadřnictví, nebo ke kožní pro radu. Je divné, že ti vlasy tak moc jak píšeš vypadaly během jednoho roku..

slunicko2008
Offline
Na fóru od: 05.12.2008

ahoj verco!
Ne,nebyla jsem tehotna,a vazne mne to docela stve,ze mi ty vlasy tak zacali vypadavat :| ,jak jsem uz psala kazde rano jich
mam plny hreben.Jinak urcite zajdu k nejake dobre kadernici proradu,urcite bych totiz nechtela byt jeste plasata,kdyz je mi
teprve dvacet let.Kdyby bylo nejhur,urcite bych zasla ik tomu koznimu.
Jinak dekuji za odpoved.Slunicko

vercatonda
Obrázek uživatele vercatonda
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

Ahojky Sluníčko, držím palečky, at to není nic vážného. Ještě mě napadlo-zkus si v lékárně koupit nějaké vitamíny, třeba ti to trochu pomůže..

slunicko2008
Offline
Na fóru od: 05.12.2008

Ahojky verco!
doufam ze se snad brzy spravi,nerada bych tak mlada prisla ovlasy!
Urcite se po nakych vitaminech poptam,a pak se uvidi.
Slunicko

gabika
Offline
Na fóru od: 03.10.2008

ahoj slunicko neskusala si nejake vlasove vody ktore sa vmasirovavaju do pokozky hlavy zajdi do kadrnickych potrieb alebo do nejakeho kadernictva kde predavaju kozmetiku na vlasy a atam sa opytaj po niecom takom ja som mala taky problem a to mi pomohlo z vitaminov by som ti poradila najme zinok a ak ti ani to nepomoze tak zajti naozaj k tej koznej lebo moze to upozornovat na nejaky problem tak vela stastia ;)

ingusha
Offline
Na fóru od: 06.01.2009

Ahoj, mam 20 rokov a uz dlhsiu dobu (2roky) ma trapi vypadavanie vlasov a hlavne na temene. Pouzivala som uz aj rozne vodicky od koznej lekarky aj vitaminy ale nic nezabralo. Vlasy su velmi jemne a lamave. Beriem aj antikoncepcne tabletky(Diane35), cim by mi mali naopak rast. Neviete mi poradit, pretoze u lekarov som velmi nepochodila. Vlasy mam po ramena. Dakujem. :)

Anonym

Ahojte, nevíte někdo jak zastavit nebo zmírnit vypadávání vlasů? Poslední dobou mi vypadávají čím dál více, a už jsem z toho zoufalá, nic mi nepomáhá...

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj,zeptala i se v lékárně na nějaké produkty?Nebo se zeptej u své kadeřnice ta ti poradí výrobku je dost ale je fakt že nekteré nemusí pomoci.Nebo si zajdi k nějaké dermatoložce nebo jestli se třeba nestresuješ?to děla také hodně.zkus dzravou životospravu a nějakáý vitamíny nebo doplněk strvy.valsy si moc nedři při umytí a nevysušuj ručníkem nch volně uschnout.zkoušej nějako posilují masky.ale spis si zajdi k lékaři.tak hodně štěěstííí

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Existuje mnoho důvodů pro vypadávání vlasů...v prvé řadě bych doporučila masáž vlasové pokožky a vyhnout se jakémukoliv barvení a chemickému ošetření vlasů.

Prdlina
Obrázek uživatele Prdlina
Offline
Na fóru od: 04.06.2009

Tak to je hodně špatny, když ti nepomohla kožní doktorka :o Ale asi máš něco špatnyho v těle, zkus normální doktorku.

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Ahoj, přikláním se k názoru zajít ke Tvému praktickému lékaři, ať Ti napíše doporučení na endokrinologii - vyšetření štítné žlázy!!!

Anonym

Ahoj mám poslední dobou problém s vyšším vypadáváním vlasů, koukala jsem na internet a našla nějaký Vichy Dercos, má to být nějaká kůra proti vypadávání vlasů. nemáte s tím někdo zkušenosti? děkuji

Anonym

Zdravím, pokud Vám mohu poradit, je velmi dobré si zajít k vaší kadeřnici, tam si nechat udělat masáž vl. pokožky a poradit se také s ní o postupu, jsou na to různé ampule, šampóny, ale také keratinové masky, které jsou v dnešní době hodně oblíbené. Tyto ampule se na nášejí na vl.pokužku a vmasírují se tam stejně jako když si hlavu mejete, nesplachují se. Já mám dobrou zkušenost s GINKSEN OD BESSU, cca 340,-Kč za 12 ampulí. Držím Vám pěstičky, opatrujte se. ;)

Denisqa
Offline
Na fóru od: 19.02.2010

Ono by bylo lepší, kdyby jsi si ty vlasy nemyla až tak často.kamarádka si je myje každý den a vypadávají jí 2x víc než mě.a to já si je umývám 1x za 3dny :)

Anonym

Mám za  sebou podobné trápení, ale já přišla o skoro všechny vlasy. Drahé vitamíny a léky nekupuj, je to jen na vytahování pěněz.Paní v lékárně mně poradila BIOHAR. Stojí do 130 korun, je to  emulze a vtíráš večer do pokožy.Asi tak 3 měsíce. Vlasy mně narůstly, sice slabé, ale přece jen.. Zatím vypadám jako ježura, ale hlavně že jsou.

 

 

 

 

 

 

 

Anonym

Pokud někdo bojuje s nadměrným vypadáváním vlasů, tak při troše štěstí může zdarma vyzkoušet kosmetiku Alpecin. Na webu vysoutezto.cz se totiž právě soutěží o 50 vánočních balíčků této kosmetiky. Balíček obsahuje kofeinový šampón Alpecin, vlasové tonikum a luxusní neoprenovou tašku. Není potřeba se nikam registrovat ani nic kupovat. Stačí na vysoutezto.cz odpovědět na soutěžní otázku.

Anonym

Mně strašně pomohla Donna Hair. Asi za 14 dní se začalo vypadávání omezovat, pak se zase dostalo do normálu a nakonec mi vlasy začaly dokonce houstnout víc než kdykoliv předtím, takže ji moc ráda doporučím.

Anonym

¨Na vypadávání vlasů a to hlavně po porodu mi pomhl šampon Alpecin a používala jsem i tonikum od nich.Obojí dvojí jde sehnat na a-cosmetics.cz za rozumnou cenu

Anonym

Používám REVALID  a BIOSIL PLUS a po 3 měsících se mi vlasy zepšili a přestali vypadávat.

 

Anonym

ahoj skus tohle www.viacvlasov.sk pan co to dela tak vie poradit aj vhodnej vyrobek :)

Anonym

Vypadávání vlasů se dá řeit, ale musí se najít příčina. Žádná univerzální rada neexistuje. Asi jako někomu doporučovat zaručenou radu na bolení břicha....

Najděte si trichologa s dobrými ohlasy a zajděte si na diagnostiku mikrokamerou. 

Anonym

Proti vypadávání jednoznačně doporučuji PLACENTOVÉ AMPULE. je to naprostý TOP produkt, který přináší výsledky již po prvním týdnu používání. Určitě doporučuji vyzkoušet.

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

na vypadávaní vlasů má vliv i stres, nedostatečná výživa, nebo i zdravotní problémy či špatný pitný režim, dobré pro vlasy jsou zelené potraviny a ryby, dostatek tekutin... .

Joli.Joli
Obrázek uživatele Joli.Joli
Offline
Na fóru od: 10.03.2014

na vypadávaní vlasů má vliv i stres, nedostatečná výživa, nebo i zdravotní problémy či špatný pitný režim, dobré pro vlasy jsou zelené potraviny a ryby, dostatek tekutin... .

aja742
Obrázek uživatele aja742
Offline
Na fóru od: 06.03.2014

pokud se nepřijde na příčinu vypadávání vlasů a vlasy skutečně nezdravě zřídnou, je dobrou, i když bolestivou variantou aplikace kmenových buněk. umělých. stojí to cca 1600, provádějí to specializovaní dermatologové a mojí kamarádce to velmi pomohlo i za cenu bolesti. předtím utratila spoustu peněz /šlo to do tisícú/ za různé potravinové doplnky, jednu dobu si musela v tmavých vlasech řídké pěšinky "dokreslovat" tužkou. po kmenových bunkách je opět v pohodě

PetrušaMala
Obrázek uživatele PetrušaMala
Offline
Na fóru od: 09.04.2015

 Beru doplnek s kolagenem a je to o poznani lepsi.

PetrušaMala
Obrázek uživatele PetrušaMala
Offline
Na fóru od: 09.04.2015

A od jake znacky si ho mela, je toho ted na trhu docela dost na vyber :)

Nikolex
Obrázek uživatele Nikolex
Offline
Na fóru od: 17.11.2016

To je jasny, pac kolagen hodne vlasy zesili a vypadaji pak o dosti zdraveji